Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Sessió de treball sobre l'habitatge a la comarca de la Selva

Data:14 de desembre de 2018.

Horari: De 10.00 h a 13.00 h.

Lloc: Consell Comarcal de la Selva, passeig  Sant Salvador, 25-27

17430 Santa Coloma de Farners.

Destinataris:  responsables polítics (alcaldes i regidors) i tècnics d’habitatge i serveis socials de poblacions vinculades al Consell Comarcal de la Selva.

Objectiu: L’objectiu principal de la jornada és el coneixement, el debat i la reflexió de les principals polítiques d’habitatge que s’estan duent a terme en el territori, el grau d’adequació, àmbits d’acció i l’encaix en l’actual situació socioeconòmica.  Es tracta de posar en comú respostes i eines que cada municipi pugui prendre en consideració i adaptar a la seva realitat.

 

Programa

10.00 h. Obertura de la sessió i presentació a càrrec del conseller comarcal Martí Nogué i del cap de Departament Joan Busquets.

10.05-11.00 h. Mesa d’emergència  - Programa 60/40

Ponent: Sílvia Grau, directora operativa d’actuacions d’urgència en matèria d’habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

11.00-11.45 h. Servei d’Intermediació en l’àmbit de l’habitatge del Consell Comarcal  – Guia d’ocupació irregular elaborat per la Diputació de Girona – Empadronament

Ponent: Eduard Colomé.

 

11.45-12.00 h. Descans.

 

12.00h-12.30 h. Fundació SER.GI: intervenció en el territori en matèria d’habitatge

Ponent: Alícia García.

 

12.30h-13.00 h. Recull de bones praxis en municipis de la comarca: Anglès (Àstrid Desset, alcaldessa) i Sils (Mercè Pascual, regidora).

 

13.00h. Torn obert de paraules.

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.