Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Entrega Premi Iniciativa Emprenedora 2018

Dia: 29 de gener de 2019

Hora: 12.00 h

Lloc: Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners

 

El pròxim dimarts, 29 de gener, a les 12.00 h, a El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners es farà l’acte públic de reconeixement a Carles Artigas i Arnau Boix, del municipi d’Anglès amb el projecte empresarial Roll-Gi com a millor iniciativa empresarial de la comarca durant l’any 2018. L’encarregat d’atorgar el guardó a la millor iniciativa emprenedora serà el president de l’ens comarcal, Salvador Balliu. També participarà a l’acte el conseller d’Empresa de l’ens comarcal, Pere Mas.

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit l’empresa Roll-Gidels emprenedors Carles Artigas i Arnau Boixcom la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2018 d’entre les més de 300 a les quals s’ha donat assessorament des del Servei de Creació d’Empreses de l’entitat.

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.