Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Consell d'Alcaldes de la Selva

Dia: 10 d’octubre de 2019

Hora: 12 h

Lloc: Sala d’Actes del Consell Comarcal de la Selva

 

Ordre del dia:

1. Presentació de l’estudi de millores del Transport Públic a la Comarca de la Selva,a càrrec del Sr. Benjamín Cubillo, Subdirector General de Transports de la Generalitat i del Sr. Pere Saló, Director dels Serveis Territorials a Girona

2.Presentació de la moció per a la derogació definitiva del projecte del ramal de la MAT entre Santa Coloma de Farners i Riudarenes i per a una alternativa sostenible a càrrec de la Plataforma NO A LA MAT.

3. Lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors

- COAL2019/1 Ordinària 07/03/2019

- COAL2019/2 Extraordinària amb urgència 17/04/2019

 

4. Informe del president

 

5. Informe sobre la situació actual de l’empresa Serveis Mediambientals de la

Selva, Nora SA

 

6. Propostes del Consell Comarcal de la Selva

5.1. Informar de l’aprovació inicial de la modificació i/o establiment de les Ordenances Fiscals per l'any 2020 i aprovació provisional de les tarifes dels serveis prestats per l'empresa Serveis Mediambientals de la Selva, NORA SA (PRP2019/352)

 

5.2. Informar del suport per a l’anul·lació de l’ordre del president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de protegir les seus judicials amb els Mossos d’Esquadra (PRP2019/353)

 

7. Propostes dels alcaldes

8. Precs i preguntes

 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.