Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Ple Extraordinari

Dia: 3 de maig de 2022

Hora: 17.30 h

Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal de la Selva

 

L’ordre del dia és el següent:

1. Propostes d’acord

1.1. Presa de possessió del càrrec de nova consellera comarcal Sra. Maria Dolores Jurado García.

1.2. Nomenament de representant a òrgans col·legiats d'ens participats pel Consell Comarcal. Aprovació.

1.3. Ratificació de la resolució de presidència número 2022P 451 de data 8 d'abril de2022 per la qual s'ha resolt l'Esmena d’errades materials detectades en els horaris dels autobusos en la tornada des dels centres educatius fins als destins d’origen(horari de tarda) de les rutes 014A (inclosa en el Lot 4 - Vidreres-Maçanet), 002C i 005B (incloses en el Lot 5 - Ter Brugent) de l’Annex I PPT – Descripció de les rutes i les parades del contracte de serveis de transport escolar amb destí a escoles d’ensenyament infantil i primària i instituts de secundaria, situats a la comarca de la Selva.  

1.4. Aprovar el Pla d’inspeccions a activitats del municipis on el Consell Comarcal és l'administració actuant en sanejament en alta. Anualitats 2022 i 2023. 

1.5. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva en matèria de gestió de residus municipals i neteja viària i aprovació del conveni regulador de la delegació.

1.6. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Vidreres en matèria de gestió de residus municipals i aprovació del conveni regulador de la delegació.

1.7. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Vilobí d’Onyar en matèria de gestió de residus municipals i neteja viària i aprovació del conveni regulador de la delegació. 

1.8. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Breda en matèria de gestió de residus municipals i aprovació del conveni regulador de la delegació.

1.9. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Sant Julià del Llor i Bonmatí en matèria de gestió de residus municipals i aprovació del conveni regulador de la delegació. 

1.10. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Susqueda en matèria de gestió de residus municipals i aprovació del conveni regulador de la delegació.

1.11. Acceptació conveni de delegació de les competències de gestió de residus municipals i neteja viària entre l'Ajuntament de Sils i el Consell Comarcal de la Selva.

1.12. Acceptació de la competència delegada per part de l'Ajuntament de Riudarenes en matèria de gestió de residus municipals i aprovació el conveni regulador d'aquesta delegació.

1.13. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Brunyola en matèria de gestió de residus municipals i aprovació del conveni regulador de la delegació.

1.14. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament de Caldes de Malavella en matèria de gestió de residus municipals i neteja viària i aprovació del conveni regulador de la delegació. 

1.15. Acceptació de les competències delegades per l’Ajuntament d’Amer en matèria de gestió de residus municipals i neteja viària i aprovació del conveni regulador de la delegació. 

1.16. Aprovar Conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament d'Anglès i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals.

1.17. Aprovar Conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament de Breda i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals.

1.18. Aprovar Conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament de Vilobí d’Onyar i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals.

1.19. Aprovar Conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament de Maçanet de la Selva i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestal.

1.20. Aprovar Conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament de Sils i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals.

1.21. Aprovar Conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament de Caldes de Malavella i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals. PRP2022/262

1.22. Aprovar Conveni de delegació de competències entre l'Ajuntament de la Cellera de Ter i el Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d'incendis forestals en urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situats en terrenys forestals.

1.23. Adhesió al Manifest Descobrir per un model de turisme al servei del país.

1.24. Presa de coneixement de la dimissió de la consellera comarcal Sra. Esther Sarret Molero.

1.25. Presa de coneixement de la dimissió del conseller comarcal Sr. Aniol Pujolràs Frigola.

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.