Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Consell d'alcaldes de la Selva

Consell d'Alcaldes de la Selva

Dia: 15 de setembre de 2022

Hora: 12 h

Lloc: Sala de Plens

El Consell de la Selva celebrarà un nou Consell d’Alcaldes el  pròxim dijous, dia 15 de setembre,  a les 12 h del migida, a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Selva. L’ordre del  dia és el següent:

Presentacions

  • Presentació del l’Observatori de desigualtats socials i de salut, a càrrec de la Sra. Maria Puig, presidenta de Dipsalut
  • Presentació del Pla estratègic de l’economia social i solidària a la comarca de la Selva, a càrrec del Sr. Jordi Solà, cap del Departament de Serveis a la Ciutadania del Consell Comarcal de la Selva

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior

- COAL2022/2 Ordinària de 2 de juny de 2022

2. Informe del president

3. Propostes del Consell Comarcal de la Selva

3.1. Aprovació de les bases genèriques i convocatòria que regulen els ajuts individuals de transport per a persones amb discapacitat i persones grans que quedin fora de les rutes de transport adaptat organitzades pel Consell Comarcal de la Selva. Rescabalament despeses 2021 (PRP2022/581)

4. Propostes dels alcaldes i alcaldesses

 

 

 

 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.