Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Comiat dels contenidors

Acte oficial de comiat dels contenidors

 

El pròxim dilluns, 14 de novembre, el Consell Comarcal de la Selva, a través de l’empresa NORA, SA; i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners han organitzat un acte de comiat als contenidors davant la imminent implantació del nou sistema de recollida de residus porta a porta. Sota el lema “Diem adéu als contenidors!”, s’han organitzat diversos actes durant la tarda de dilluns a la capital de la Selva. Està previst que hi hagi una concentració a la plaça del Firal a partir de les cinc de la tarda i seguidament es faci un passa carrers que anirà de la plaça del Firal a la plaça Farners  amb els protagonistes de la crònica del porta a porta, també de la Confraria Jove i tres elegantíssims convidats. Paral·lelament es farà una xocolatada amb Xucamulla a la plaça Farners.

 

Els actes seguiran amb un acte oficial on està previst que hi participi el director de l’Agència Amb participació del director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; i l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí. En el transcurs d’aquest acte, que està previst que es faci a ¼ de set de la tarda, es farà” l’adèu per sempre als contenidors”  amb la retirada dels últims contenidors de paper, vidre i envasos del poble, la resta ja hauran estat retirats per l’empresa NORA S.A des de bon matí.

Després d’aquest acte oficial on s’atendrà els mitjans de comunicació es faran diverses activitats d’inspiració mediambiental a la Plaça Farners amb el el millor conte de la Termals, el joc dels cubells d’en Muralles, el joc de les RRR, entre altres.

 

Recordatori:

Motiu: Acte oficial de comiat dels contenidors

Hora: 18.15 h

Lloc: plaça Farners

Hi intervindran :  El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire; el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; i l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí.

 

 

 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.