Es projecten els curtmetratges del projecte #itutambé durant el mes d'octubre

Els tallers audiovisuals s’han realitzat durant els sis primers mesos d’aquest any i es previst que el febrer del 2019 es faci una gala on es donaran els premis als millors curtmetratges

 

El projecte es desenvolupa a diverses urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb la idea de dinamitzar aquests espais sovint allunyats del nucli urbà i de crear xarxa social

 

Els curtmetratges, que s’han realitzat en els tallers audiovisuals del projecte #itutambé, del programa de desenvolupament comunitari de la Selva, es projectaran durant aquest mes d’octubre. Les projeccions es fan a les urbanitzacions on s’ha realitzat els tallers durant el primer semestre d’aquest any. Així, el dilluns 8 d’octubre es va donar el tret de sortida amb el passi del curtmetratge de Sils, a Vallcanera. Aquest dimecres, 10 d’octubre, es farà la projecció del curtmetratge de Vidreres, a l’urbanització d’Aiguaviva Park, a les cinc de la tarda.

La resta de projeccions es faran el dilluns 15 d’octubre a Maçanet de la Selva, a Montbarbat, a les cinc de la tarda. El dimecres 17 d’octubre es farà la projecció del curtmetratge a Riudarenes, a Can Fornaca. Les dues últimes projeccions seran el dimarts 23 d’octubre a Santa Coloma de Farners, al Cercle Jove, a les cinc de la tarda i el dijous 25 d’octubre a Massanes, també a les cinc de la tarda.

Els tallers audiovisuals per a joves que s’han dut a terme, en el marc del projecte de desenvolupament comunitari #itutambé, van finalitzar el passat mes de juny

Els curtmetratges són el fruit de tres mesos de treball, durant els quals els joves s'han introduït en el llenguatge audiovisual: tipus de plans, moviments de càmera, elaboració de guió, gravació, producció i postproducció, etc.


El projecte #itutambé es desenvolupa a diverses urbanitzacions de la comarca de la Selva, amb la idea de dinamitzar aquests espais sovint allunyats del nucli urbà i de crear xarxa social. El projecte inclou un treball comunitari previ que es tradueix en reunions i contactes amb la xarxa social del municipi: tècnics de joventut, associació de veïns, joves, serveis socials, regidors, entitats, etc. El fruit d'aquest treball comunitari són les activitats i tallers proposats per la mateixa xarxa del municipi.


Aquesta iniciativa la financen la Secretaria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i la coordina el Departament del Pla d’Inclusió i Ciutadania de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal. Des de l’any 2013 el Consell ha gestionat aquest projecte amb l’objectiu de dinamitzar aquests territoris i posar en contacte els seus veïns.

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.