El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva celebra la darrera assemblea de casals de la comarca

 

El Consell Consultiu de la comarca de la Selva ha celebrat l’assemblea de casals de la gent gran de la Selva, aquest divendres 29 de novembre, a la tarda. En el transcurs de la sessió, que s’ha celebrat a la sala d’actes del Consell Comarcal, s’han tractat els temes que conformaven l’ordre del dia, entre els que destacava l’elaboració del calendari d’activitats per a la pròxima temporada, trobada de corals, el 8è Congrés de la Gent Gran de Catalunya, entre altres.

 

En la sessió hi ha participat el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que una vegada més ha destacat la tasca del Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca i els ha instat a continuar treballant en la mateixa línia que ho han fet fins ara. En aquest sentit, Balliu ha assenyalat: “sóc coneixedor del bon treball que s’està fent des del Consell Consultiu i em consta que ha estat i continua essent un model per a tots els consells consultius de Catalunya.”

 

En l’assemblea també s’han tractat altres punts com on es faran les set caminades que s’organitzen durant l’any, on se celebrarà la Trobada d’Activitats Físiques, la Fira de Manualitats i la Diada Internacional de la Gent Gran.

La reunió de casals de la gent gran de la comarca de la Selva ha finalitzat amb una copa de cava i amb un desig de Bon Nadal i Feliç Any Nou.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.