Mostra de curtmetratges #itutambé 2020

A causa de la situació excepcional que estem vivint amb la Covid19, aquest any es va suspendre la III Mostra de curtmetratges de l'#itutambé, que estava programada per fer al teatre La Societat de Maçanet de la Selva. Tot i això, els responsables del projecte #itutambé de l’ens comarcal no s’han volgut quedar sense mostra i per això han preparat una edició especial en línia. Així que aquest divendres, 29 de maig, es farà la III Mostra de curtmetratges de l'#itutambé en el canal de youtube del PDC: https://www.youtube.com/channel/UCW5m1NiXq-ispo28pu3EOfg.

 

En aquest canal s’hi podran veure els set curtmetratges que han fet els joves de Riells i Viabrea, Vidreres, Maçanet de la Selva, Riudarenes, Sils, Santa Coloma de Farners i Massanes. En l’edició d’enguany, a més, es donarà un premi especial al curtmetratge més votat pel públic (tenint en compte les visualitzacions i els likes). L’acte d’entrega de premis dels millors curtmetratges es farà el dia 19 de juny de forma en línia a la plataforma zoom. 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.