El projecte #itutambé del Consell Comarcal de la Selva ultima els preparatius per a la gala d'entrega de premis

EL’entrega de premis dels tallers de curtmetratges es farà el dia 19 de juny, a les 19.30 h en línia a través de la plataforma de Zoom

 

El projecte #itutambé del Consell Comarcal de la Selva ultima els preparatius per a la Gala d’entrega de premis de l’edició d’enguany, que es farà el proper divendres,19 de juny en línia a la plataforma zoom. I és que aquest any, atesa la situació per la COVID-19, es va haver de suspendre la III Mostra que hi havia programada al Teatre La Societat de Maçanet de la Selva, i per això l’entrega de premis d’aquest any es farà de manera virtual.

 

Els tècnics del projecte de desenvolupament comunitari #itutambé han avançat que l’entrega de premis serà a les 18.30 h. La Gala es farà en aquesta sessió de zoom i l'entrada serà lliure (no cal invitació): https://zoom.us/j/98884463108  . Aquelles persones que vulguin veure els curtmetratges dels joves que participen a la gala -curtmetratges 2019- es poden visualitzar al canal de Youtube #itutambé:  https://www.youtube.com/channel/UCW5m1NiXq-ispo28pu3EOfg  

 

Els curtmetratges estan fets pels joves de Riudarenes, Sils, Riells i Viabrea, Vidreres, Maçanet de la Selva, Massanes i Santa Coloma de Farners.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.