El Consell de la Selva s'adhereix a la campanya iniciada des de l'Àrea per a la Igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTBI de la Generalitat de Catalunya

Amb motiu del 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI, s’ha representat l’arc de Sant Martí sobre un element del mobiliari urbà com a estratègia de visibilització

 

 

El Consell Comarcal de la Selva s’adhereix a la campanya iniciada des de l’Àrea per a la Igualtat de tracte i no discriminació de persones LGTBI de la Generalitat de Catalunya d’enguany. Aquesta iniciativa s’emmarca dins els actes organitzats amb motiu del dia 28 de juny, Dia per l’Alliberament LGTBI.

Com a estratègia de visibilització de les realitats LGTBI i de divulgació de polítiques LGTBI, aquest dijous dia 18 de juny al migdia, s’ha representat l’arc de Sant Martí sobre un element del mobiliari urbà, un dels bancs del Passeig de Sant Salvador.

En aquesta iniciativa hi ha participat el màxim responsable de l’ens selvatà, Salvador Balliu; el conseller de Benestar Social, Francisco Jurado; i la consellera d’Igualtat, Anna Belén López. El president de l’ens selvatà, Salvador Balliu, ha assenyalat que “amb aquesta actuació, des de l’ens selvatà ens sumem a les estratègies de visibilització de les realitats LGTBI i a la divulgació de les polítiques públiques LGBTI”.

Aquesta actuació, conjuntament amb la realitzada per altres consells comarcals i ajuntaments de Catalunya, formarà part d’un document audiovisual que es difondrà pels mitjans de comunicació nacionals i locals, i xarxes socials.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.