El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb una ponència i una taula de testimonis com a actes destacats

La taula de testimonis serà un dels moments més emotius de la sessió amb la presentació de dos llibres

 

El Consell Comarcal de la Selva commemorarà el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones el proper 25 de novembre en una jornada que inaugurarà el vicepresident segon del Consell, Francisco Jesús Becerra. Aquest acte té com a objectiu mostrar el compromís i la implicació de tots els agents socials i els ciutadans a través d’un treball conjunt per avançar cap a escenaris que propiciïn una Catalunya lliure de violència envers les dones.

Després de la sessió inaugural, que comptarà també amb la participació d’Ester Mas,  la psicòloga del SIAD de la Selva, i Joan Busquets,  el cap del Departament d’Atenció a les Persones, tindrà lloc una ponència que porta per títol: “Intervenció amb fills i filles víctimes de violències masclistes, a càrrec de Sílvia Plantada, psicòloga del SIS (Consell Comarcal de la Selva), especialista en tractament a fills i filles víctimes de violències.

Seguidament tindrà lloc una pausa i la jornada es reprendrà amb la taula de testimonis, un dels actes més emotius del matí, en el qual hi participen testimonis de violència de gènere de la comarca de la Selva. Enguany però, aquesta taula de testimonis anirà a càrrec de dos testimonis que presentaran els seus llibres: Àngels Roura Massaneda, de Riudellots de la Selva, que presenta: “Maite, vaig ser jo, podries ser tu”, i Charo Barcia García, de Santa Coloma de Farners, que presenta: “25 años de cautiverio”. Aquesta taula de testimonis serà moderada per la coordinadora i psicòloga del SIAD de la Selva, Ester Mas.

Un cop finalitzi la taula de testimonis es farà la lectura del manifest i la cloenda de la jornada a càrrec D’ Anna Belén López, consellera d’Igualtat.

Tots els actes del matí de la jornada se celebraran a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners.

 

Manifest del Dia internacional de l'eliminació de la violència envers les dones https://www.acm.cat/sites/default/files/manual_uploads/manifest_25n_2021.pdf

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.