La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Meritxell Bencolí, visita el SIAD de la Selva

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Bencolí, ha visitat el SIAD de la Selva aquest dijous al migdia. En la reunió amb els responsables de la Selva, Bencolí ha estat acompanyada de la directora executiva, Neus Pociello, i la directora dels Serveis Territorials d'Igualtat i Feminismes, Marta Casacuberta.

En el transcurs de la seva visita, el president de l'ens selvatà, Salvador Balliu, acompanyat del cap del departament d'Atenció a les Persones, Joan Busquets, i de la responsable del SIAD (Servei d’Intermediació i Atenció a les Dones), Ester Mas, ha explicat la feina que han dut a terme aquests darrers anys.

En aquest sentit, des de l’ens selvatà han demanat a la presidenta de l’Institut Català de les Dones consolidar el model comarcal de SIAD i un major finançament per a l'abordatge de les violències masclistes de les dones de la comarca. En la reunió d'aquest dijous també hi han assistit el cap de la unitat dels Serveis Socials Especialitzats, Blai Binaixa, i les tècniques del SIAD, que han fet les corresponents aportacions tècniques.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.