El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional de les Dones

Més d'una cinquantena de persones han assistit a l'acte institucional central organitzat per l'ens selvatà, que s'ha celebrat a l'Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners aquest dimarts al matí

S'ha dut a terme una xerrada taller "Sabers i poders per emprendre" a càrrec de la Rocío Ruiz Martínez, investigadora d'estudis de gènere i col·laboradora com a docent a la Universitat Rovira i Virgili

 

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una jornada que ha tingut un acte institucional central celebrat a l'Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners i al qual han assistit més d'una cinquantena de persones.

 
La consellera comarcal d'Igualtat, Anna Belén López, ha obert l'acte amb el ferm compromís del Consell Comarcal de continuar posant les polítiques de dones al centre. Seguidament la Rocío Ruiz Martínez, investigadora d'estudis de gènere i col·laboradora com a docent de la Universitat Rovira i Virgili, ha dut a terme la xerrada taller "Sabers i poders per emprendre", sobre les barreres a l'autonomia econòmica i les vies per a l'empoderament i el lideratge de les dones en clau feminista. 
 

En la part final de la jornada d'avui, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha fet la cloenda agraint la participació a les persones assistents. L'acte ha finalitzat amb la lectura del manifest institucional amb motiu del 8M, a càrrec de Susanna Riera, regidora de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.