Dipsalut concedeix una subvenció de 15.000 € al Consell Comarcal de la Selva per a inversions en equipaments dels centres d’acció social

Dipsalut ha concedit una subvenció de 15.000 € per a inversions en equipaments dels centres d’acció social. L’objectiu d’aquesta convocatòria és millorar els equipaments de serveis socials destinats a l’atenció a les persones i la modernització o adaptació del parc de vehicles destinats a la mobilitat dels usuaris.

El Consell Comarcal de la Selva ha destinat aquesta subvenció a la creació de dues sales d’entrevistes de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA), una sala d’explotació infantil EAIA i una oficina per al Servei d’Informació i Atenció a les Dones, serveis ubicats recentment a la nova seu del Consell Comarcal de la Selva de Santa Coloma de Farners, ubicada a la carretera de Sils, 30.

 

 

 

 

 

 

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.