El Consell Comarcal de la Selva commemorarà el Dia per a la Visibilitat Trans* amb una jornada que comptarà amb testimonis a Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva commemorarà el Dia per a la Visibilitat Trans* amb una jornada que comptarà amb diversos testimonis i s’homenatjarà a diverses persones. L’acte es farà el pròxim divendres, dia 31 de març, a la sala Lluís Caparrós de l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners.

La jornada vol col·laborar amb la lluita contra la transfòbia i amb el foment de la visibilitat de les persones trans*. Aquest dia va ser creat, l'any 2009, per l'activista transgènere Rachel Crandall amb l’objectiu d’emfatitzar els aspectes positius de ser trans*. A partir d’aquest any, el Dia per a la Visibilitat Trans*,s'ha convertit en el dia de celebració del fet trans* més popularitzat i conegut internacionalment.

                                   

Taula de testimonis i homenatge a les persones trans

La jornada s’iniciarà amb la inauguració a càrrec d’Ana Belén López, consellera d’Igualtat del Consell Comarcal. Seguidament, es farà una explicació del Servei d’Atenció Integral (SAI) la Selva i es presentarà el nou equip de professionals a càrrec d’Antonia Dorado.

La sessió seguirà amb un homenatge a persones trans* al llarg de la història, a càrrec d’Agatha Planasdemunt i de Yanira Marmolejo.

Després de la pausa cafè hi hauran diversos testimonis biogràfics de persones i famílies trans, i s’obrirà una ronda de preguntes. Aquesta taula de testimonis i la ronda de preguntes serà moderada per la Sílvia Blanch.

La cloenda de l’acte anirà a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu.

Finalment es farà la lectura del manifest del Dia per la Visisbilitat Trans*.

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.