El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional per l’Alliberament LGBTI+ (28 de juny)

Des del Consell Comarcal de la Selva, ens adherim al manifest institucional del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya

 

El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI+ que se celebra el dia 28 de juny. Aquesta diada té els seus orígens en els fets de Stonewall , un local d’oci de Nova York, on durant la matinada del 28 de juny de 1969, la policia de la ciutat va realitzar una batuda que va acabar amb incidents, detencions i persones LGTBI+ ferides greus. Aquell moment, marca l’inici per la lluita dels drets i l’alliberament de les persones LGTBI+, que any rere any, són reivindicats en aquesta data assenyalada.

Des del Consell Comarcal de la Selva, ens adherim a la declaració institucional del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya amb motiu del 28 de juny; així com, a la campanya L’#Orgull Més Gran és l’orgull que ens fa créixer.

Amb motiu d’aquesta diada, el SAI de la Selva, participarà en diverses activitats, concretament al conte taller La diversitat és Divertida, que tindrà lloc el dimecres, 28 de juny, a les 17.30 h, a la biblioteca Joan Rigau i Sala de Vidreres. També al cinefòrum i col·loqui amb perspectiva LGBTI+, programat per avui, dilluns, 26 de juny a les 19.00 al bar La Cooperativa de Blanes (co-organitzat amb el SAI de Blanes), i ,el dijous 6 de juliol, a les 19.00 al bar Torres d’Arbúcies, i , finalment, a Tarda Jove, aquest dijous, 29 de juny, a les 17.00 h, a l’Espai Jove d’Anglès.

 

Declaració institucional 28J

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.