El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa una campanya de comunicació que té com a objectiu fer un ús responsable de l’aigua

 

El Consell Comarcal de la Selva ha posat en marxa una campanya de comunicació que té com a objectiu fer un ús responsable de l'aigua a causa de l’episodi de sequera que s’està vivint aquest mes de juliol. Per això, des de l’ens selvatà s'ha preparat una campanya de màrqueting digital amb un seguit de recomanacions per fer un bon ús de l'aigua domèstica i no malgastar-la. En aquest sentit, l’ens selvatà recorda els consells de salut per combatre l’onada de calor d’aquests dies i com fer un ús responsable de l’aigua.

El servei de comunicació del Consell Comarcal ha fet arribar un seguit de recomanacions als ajuntaments de la Selva perquè puguin fer-les arribar als seus veïns perquè puguin fer un bon ús de l'aigua domèstica i no malgastar-la. Així mateix, l'ens selvatà també recomana hidratar-se i seguir els consells de salut per combatre l'onada de calor d'aquests dies.

 
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.