L'Oficina Comarcal de Consum de la Selva s'adhereix a la campanya "Quan consumeixis, estem al teu costat" que ha posat en marxa la Generalitat

 

 

La campanya institucional #cadavegadaqueconsumeixes té com a objectiu acompanyar la ciutadania en la defensa dels seus drets en matèria de consum

 

 

La Generalitat ha posat en marxa aquesta campanya, a través de l’Agència Catalana de Consum

L’Oficina Comarcal de Consum de la Selva s’ha adherit a la campanya “Quan consumeixes, estem al teu costat”, que ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya, a  través de l’Agència Cataluna del Departament d’Empresa i Coneixement.  

La campanya institucional #CadaVegadaQueConsumeixes per conscienciar i acompanyar la ciutadania en la defensa dels seus drets en matèria de consum.

Aquesta campanya, que té per objectiu reforçar la tasca de l’Agència Catalana de Consum com a ens pròxim, modern i innovador que acompanya i vetlla, en tot moment, pels drets de les persones consumidores, i alhora vol fomentar el consum responsable entre la ciutadania.

La campanya, des d’un punt de vista emocional i fent ús de les mans com a element visual i vertebrador de la història, identifica diverses situacions de consum en què es poden generar casos de conflicte i posa en relleu el paper de proximitat i de vetlla que exerceix l’Agència, perquè "cada vegada que consumeixes, l’Agència Catalana del Consum està al teu costat per informar-te, per orientar-te i per protegir-te".

En aquest marc, la directora de l’Agència, Beth Abad, indica que "la finalitat d’aquesta campanya és posicionar l'Agència Catalana de Consum com a ens de referència en polítiques públiques de consum". Abad assenyala que "calia donar a conèixer a tota la ciutadania de Catalunya què és l’Agència Catalana del Consum". "Estem per informar, per orientar, però també per protegir, i quan tenim un problema en les nostres relacions de consum, l'Agència està per ajudar-nos a resoldre’ls”, remarca la directora.

#CadaVegadaQueConsumeixes, que va destinada al conjunt de la població catalana, és una campanya integral que s’articula a través de formats i suports de comunicació diversos, tant gràfics com audiovisuals i digitals, i estarà present durant els mesos d’estiu a la televisió, la premsa escrita, la ràdio i els mitjans digitals.

 

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.