L'artista Nil Perujo pinta un mural dedicat a Remedios Varo a Anglès

El projecte ha estat seleccionat de la "Borsa de projectes culturals-creatius de la comarca" en el marc del programa Connectant Talent Creatiu i Territori que impulsa el Consell Comarcal de la Selva

l.lustració d’art urbà per rehabitalitzar el patrimoni industrial d’Anglès i la millora de l’atractiu turístic

La pintora surrealista Remedios Varo és la gran protagonista del mural gegant que ha pintat l'artista Nil Perujo a Anglès. L'obra creada per Perujo i inspirada en les creacions de l'artista mexicana s'ha realitzat en el lateral d'una de les cases del carrer de la Indústria on Varo va néixer el 16 de desembre de l'any 1908.


El projecte és una idea de l'artista Nil Perujo que va estar seleccionada de la "Borsa de projectes culturals-creatius de la comarca"en el marc del programa Connectant Talent Creatiu i Territori. Aquesta iniciativa té la finalitat d'incorporar el talent del sector cultural creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva amb la millora de la professionalització del sector, la creació de xarxa de col•laboració entre els agents i la generació de nous projectes o productes que millorin la oferta cultural creativa al territori.
 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.