El mural de l'artista Esther Polo s'ubica a la plaça Porxada de Sant Hilari Sacalm

L’obra va estar seleccionada de la “Borsa de projecte culturals creatius de la comarca” que impulsa el Consell Comarcal de la Selva

Es tracta d’una escultura de gran format amb la participació de la comunitat de dones de diferents nacionalitats del municipi

 


L’artista Esther Polo va inaugurar una escultura de gran format a la plaça Porxada de Sant Hilari Sacalm, el passat 28 de desembre al migdia. L’artista presenta el mural escultòric fruit d’un procés de creació dels últims mesos, que ha donat forma a una figura que combina fang i elements naturals i ha estat creat amb la participació d’un grup de dones del poble de diferents nacionalitats. La peça vol ser una finestra oberta a la gran riquesa natural de l'entorn de les Guilleries.


El procés de creació ha tingut una doble finalitat, per una banda, promoure una obra comunitària i per l'altra, impulsar l’ús de l’aula d’art del poble.


El projecte és una idea de l'artista Esther Polo que va estar seleccionada de la "Borsa de projectes culturals creatius de la comarca" en el marc del programa Connectant talent Creatiu i Territori. Aquesta iniciativa té la finalitat d'incorporar el talent del sector cultural creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva, incidint, en la millora de la professionalització del sector, la creació de xarxa de col•laboració entre els agents i la generació de nous projectes o productes que millorin la oferta cultural creativa al territori.
 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.