Presentació del llibre Manual d'autoajuda per a catalanoparlants, de l'escriptor Andreu Gonzàlez

Amb motiu del desè aniversari de la campanya “Encomana el català”Per commemorar els deu anys de la campanya “Encomana el català”, que es va dur a terme a Santa Coloma de Farners, el proper dijous, 9 de maig, tindrà lloc a la Casa de la Paraula la presentació del llibre Manual d’autoajuda per a catalanoparlants, de l’escriptor Andreu González.


Durant l’acte, que començarà a les 7 de la tarda, prendran la paraula persones que van participar en aquella campanya i alumnes dels cursos actuals. També es difondrà el programa del Voluntariat per la llengua a fi d’animar els assistents a fer de voluntaris.


L’objectiu és aprofitar el desè aniversari d’aquella campanya per continuar la tasca de conscienciar els catalanoparlants perquè no canviïn automàticament de llengua quan s’adrecen a un nouvingut o un desconegut, actitud completament devastadora per a la pervivència i l’extensió de l’ús de la llengua catalana.


L’acte l’organitzen el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Centre Municipal d’Educació de Santa Coloma de Farners.

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.