El Consell Comarcal de la Selva obre les inscripcions dels seminaris en l'àmbit cultural-creatiu

 

El Consell Comarcal ha obert el període d’inscripcions dels seminaris en l’àmbit cultural-creatiu que es desenvoluparan durant els pròxims mesos. La programació consta de quatre jornades dissenyades d’acord amb les consultes ateses durant elservei d’assessorament cultural dirigit a empreses, professionals i entitats culturals i l‘acompanyament als ajuntaments en matèria cultural, dins el marc del projecte “Articulació d’un ecosistema cultural-creatiu” que s’ha executat com a prova pilot a cinc municipis de la comarca de la Selva.

 

El programa de seminaris que es proposa és el següent: La gestió de projectes i organitzacions culturals (16h a 19h), el dia 16 d’octubre; la Planificació estratègica de projectes i organitzacions culturals (16h a 19h), el dia 20 de novembre; Trobada agents culturals-creatius (10h a 14h), el dia 29 de novembre; una Jornada sobre el Programa.cat i el catàleg Escènics (10h a 13h), el dia 13 de desembre.

 

Les inscripcions estan obertes a tothom i es pot formalitzar a través de formulari ubicat a al portal www.selvacultura.cat

 

“Articulació d'un ecosistema cultural-creatiu a la Selva” és un projecte que va dirigit a definir i estructurar un ecosistema cultural-creatiu a la comarca de la Selva que integra tots els agents públics i privats, i que pren l’àmbit cultural-creatiu com un factor estratègic del desenvolupament local de la Selva, i especialment a través de l’impuls del talent creatiu i de la dinamització de l’activitat cultural dels municipis.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i s’ha impulsat dins la línia de treball en l’àmbit cultural-creatiu iniciada fa tres anys pel Consell Comarcal de la Selva per la millora en la professionalització i competitivitat del sector cultural-creatiu.

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.