El Consell Comarcal de la Selva publica les bases del concurs per seleccionar un projecte expositiu per al programa "Art en Ruta 2020"

 

Art en Ruta forma part del projecte SelvaCultura, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva

 

El Consell Comarcal de la Selva ha publicat les bases que han de regir el concurs per seleccionar un projecte expositiu per al programa “Art en Ruta 2020” que arriba a la tercera edició. Es tracta d’un cicle d’exposicions itinerants de promoció de les arts visuals per posar en relació i establir un circuit entre els artistes i els municipis de la Selva.

Es seleccionarà un projecte expositiu que iniciarà un recorregut per diferents sales d’exposicions de la comarca de la Selva, Perpinyà i Girona. L’obra seleccionada té una dotació econòmica de 2.000€ i formarà part d’un programa de divulgació i comunicació del treball de l’artista.

La finalitat del projecte és crear un circuit anual expositiu i oferir una plataforma de promoció del talent artístic de la comarca.

La selecció de la obra guanyadora es farà a partir d’un concurs públic on hi poden participar artistes i col·lectius que estiguin vinculats a la comarca de la Selva i  treballin amb les arts visuals, l ‘artesania i mitjans audiovisuals i interactius.

Podeu consultar les bases del concurs a la web del Consell Comarcal de la Selva.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

Un exemple és la web SelvaCultura que es va posar en marxa, un portal de promoció de l’activitat cultural de la comarca de la Selva, amb una especial focalització entorn de les arts escèniques i visuals i la música que té l'objectiu d'impulsar l’activitat artística, fomentar el consum cultural i generar nous públics per a la cultura dels municipis selvatans.

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.