El Consell Comarcal de la Selva organitza el darrer seminari en l'àmbit cultural creatiu el pròxim dia 13 de desembre

 

 

 

El Consell Comarcal de la Selva organitza el darrer seminari en l’àmbit cultrual creatiu el pròxim 13 de desembre on s'informarà del programes d'ajudes per a contractaciód'espectacles culturals de la Generalitat (El programa.cat) i Diputació de Girona (El catàleg escènics).

Una jornada dirigides als responsables culturals dels ajuntaments, artistes i professionals de la gestió cultural amb l’objectiu de conèixer els sistemes d’ajuts promoguts per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

La jornada tindrà un doble enfoc, per una banda informar als ajuntaments i programadors culturals dels avantatges de contractació que ofereixen els programes i per altre, promoure la inscripció dels professionals, companyies d'arts escèniques i música a formar-ne part. 

La sessió començarà a les deu del matí i està previst que s’allargui fins a les dues del migida. El tret de sortida el donaran els ens locals, municipis, programadors; i seguidament serà el torn pels artistes i professionals

Programa.cat és una eina útil per als professionals i companyies d’arts escèniques i música, ja que donen a conèixer les seves propostes als agents responsables de les programacions municipals i per als ens locals, ja que els permet contractar a preus directament subvencionats i els facilita una relació de propostes amb les seves condicions tècniques i de contractació, validades per una comissió.
 

Catàleg Escènics és una plataforma de promoció de les arts escèniques i la música que posa en relació l'oferta artística disponible a les comarques de Girona amb ajuntaments, biblioteques, equipaments culturals, centres cívics, associacions o particulars que busquen espectacles per fer les seves programacions. La Diputació de Girona, cada any, subvenciona tots els municipis de la província amb un Fons destinat a les activitats i la despesa cultural municipal. D’aquests diners, els municipis estan “obligats” a gastar-ne un 15% amb la contractació de grups del Catàleg Escènics i un 10% a la dinamització de biblioteques i sales de lectura si tenen aquests equipaments integrats al Sistema de Lectura Pública.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.