El Consell de la Selva i el Foment de les Tradicions Catalanes es reuneixen amb els alcaldes de la comarca per fomentar aquesta tradició

El Consell Comarcal de la Selva i el Foment de les Tradicions Catalanes treballaran per mantenir i fomentar aquesta tradició catalana. Així ho han acordat , en el marc de la reunió que han mantingut  a la seu del Consell Comarcal de la Selva, aquest dimarts 4 de març.

En el transcurs de la sessió, la pubilla de la Selva, Julià Barceló, i l’hereu comarcal, Arnau Vilaplana, han explicat al president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, i a la resta d’alcaldes i regidors presents a la reunió la magnífica experiència que estan vivint com a ambaixadors de la comarca. En aquest sentit, Barceló i Vilaplana han assegurat que treballaran perquè el jovent de la Selva s'apunti a participar-hi. En aquest sentit, les poblacions de Santa Coloma de Farners i Hostalric han mostrat molt d'interès en fomentar el pubillatge als seus municipis. Així mateix, s'ha obert un torn obert de paraula on s' ha pogut debatre amb representants de municipis on la tradició està més arrelada com Amer, Caldes de Malavella, Vidreres o Maçanet de la Selva.

L’hereu i la pubilla de la Selva han destacat que el pubillatge els ha permès conèixer tot el país i la seva gent. El proper mes de maig, la Júlia Barceló de Maçanet de la Selva i l'Arnau Vilaplana de Vidreres de donaran el relleu a una nova pubilla i un nou hereu comarcals en una acte que tindrà lloc a la població Maçanet de la Selva.

A la sessió, que ha comptat amb alcaldes i regidors de moltes poblacions de la comarca, hi ha assistit també la Montse Auguets, coma representant del Foment de les Tradicions Catalanes.

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.