Els responsables de cultura dels ens locals de la Selva veuen la necessitat de recuperar l'activitat cultural

 

El conseller de cultura, Pere Fernández, va destacar la necessitat de cooperar en la tornada progressiva a l’activitat, la reactivació i la recuperació del sector, i de treballar conjuntament en iniciatives de suport i innovació per seguir impulsant la cultura des del món local.

 

El Consell Comarcal de la Selva va organitzar una reunió virtual de regidors i regidores i tècnics i tècniques de cultura de la comarca amb la finalitat de compartir quina és la situació actual de l’acció cultural als municipis, quines inquietuds i iniciatives s’estan plantejant i possibles línies de treball conjunt. La sessió, que es va celebrar el dijous passat, va comptar amb un total de 23 regidors i tècnics de cultura.

La presentació va anar a càrrec del conseller de cultura, Pere Fernández, que va posar èmfasi en la greu afectació que viu l'àmbit cultural davant la situació provocada per la COVID-19, i va manifestar l’interès en conèixer de primera mà les necessitats i iniciatives dels municipis pel que fa als equipaments culturals, als esdeveniments i a la resta d’activitats culturals.

Els ajuntaments participants van exposar les iniciatives que s’han desenvolupat en aquestes setmanes de confinament per donar suport al teixit cultural local. Així mateix, es van recollir les principals inquietuds i demandes dels ens municipals i es van fer aportacions sobre possibles mesures de reactivació cultural en el món local.

El conseller Pere Fernández va destacar la necessitat de cooperar en la tornada progressiva a l’activitat, la reactivació i la recuperació del sector, i de treballar conjuntament en iniciatives de suport i innovació per seguir impulsant la cultura des del món local.

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.