El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies del Pont de la Puríssima

El que és considerat el millor castell gòtic de Catalunya romandrà obert cada dia fins al proper dia 12 de desembre

 

L’horari de visita és de les deu del matí a les cinc de la tarda, si bé la venda d’entrades finalitza una hora abans

 

El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies del pont de la Puríssima, concretament del dijous 2 al diumenge 12 de desembre. L’horari serà de les deu del matí a les cinc de la tarda, si bé la venda d’entrades es farà fins a una hora abans del tancament, és a dir, les quatre de la tarda. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web www.montsoriu.cat.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ja ha avançat que durant aquest pont de la Puríssima s’espera una gran afluència de visitants i que per poder donar resposta a la demanda s’incorporaran més visites guiades. De fet, tradicionalment durant els mesos de tardor l'afluència de visitants és molt important i donat que aquesta tardor hi ha hagut diversos ponts –el Pilar, Tots Sants i la Immaculada, entre altres-  visitar el castell de Montsoriu ha estat i és una molt bona opció a l’hora de programar una sortida.

Per tot això, el Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva estan duent a terme una campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva, tot i que es fa extensiva a les comarques properes, com poden ser Osona, el Maresme, el Gironès, la Garrotxa, el Baix Empordà, però sense oblidar el Vallès Occidental i Oriental, que també representen un percentatge important en el nombre de visites anuals. La campanya es va iniciar el març d’aquest any i s’allargarà fins per les festes de Nadal.

El perfil del visitant que puja a Montsoriu és el d'algú que té un interès per la cultura, i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web www.montsoriu.cat. Per tant, tal com ha assenyalat el president del Patronat, Pere Garriga, s’espera que aquests dies de tardor siguin molts els visitants que pugin a Montsoriu per veure el que és considerat el gran castell gòtic de Catalunya, centre del poder militar del Vescomtat de Cabrera.

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.