Visita guiada al castell de Montsoriu per donar a conèixer les darreres actuacions realitzades

La visita també vol ser un agraïment pel suport rebut per part de tot el territori de les comarques gironines durant l'emissió del programa Batalla Monumental de TV3

 

 

El Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva organitzen una visita guiada per donar a conèixer les darrere actuacions que s'han fet en el que està considerat el castell gòtic de Catalunya.

Aquesta visita està dirigida als responsables dels ajuntaments de la comarca de la Selva, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Girona Costa Brava i la Generalitat de Catalunya, entre altres.

Aquesta visita té com a objectiu d’una banda: donar a conèixer les darreres actuacions realitzades del que està considerat el gran castell dels Cabrera; i de l’altre, donar les gràcies a tots aquests ens pel suport i la implicació durant tota la participació del castell de Montsoriu al programa “Batalla Monumental” de TV3.

La participació de Montsoriu al programa “Batalla Monumental” ha estat un reconeixement a la tasca que des de fa molts anys s’està fent des del Patronat del Castell de Montsoriu com des del Consell Comarcal de la Selva.

Aquest gran monument és un actiu important en el projecte de dinamització turística patrimonial que és la Ruta dels Cabrera, impulsat pel mateix Consell Comarcal amb el suport de 13 municipis de la comarca, un referent en la recerca arqueològica i un dels grans projectes de recuperació patrimonial del nostre país. 

En el transcurs d'aquesta visita al castell de Montsoriu es mostraran les darreres actuacions realitzades i podreu gaudir del gran castell dels Cabrera, considerat per Bernat Desclot a finals del segle XIII “un dels bells e nobles del món”.

 

 

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.