El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies de Setmana Santa

Es podrà visitar del dijous 7 al dilluns 18 d’abril de les deu del matí a les set de la tarda, si bé la venta d’entrades es farà fins a una hora abans del seu tancament

 

Durant aquests primers mesos de l’any, el castell ha triplicat el nombre de visitants, segons dades del Patronat i del Consell

 

El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies de Setmana Santa, concretament del dia 7 al 18 d’abril. L’horari serà de les deu del matí a les set de la tarda des del dijous 7 d’abril al 18 d’abril, dilluns de Pasqua. Si bé la venta d’entrades es farà fins a una hora abans del seu tancament, és a dir, a les sis de la tarda. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web www.montsoriu.cat.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ja ha avançat que durant els dies de Setmana Santa per poder donar resposta a les peticions dels visitants s’incorporaran més visites guiades. En principi, tal com ha avançat, s’espera que la mitjana de visites guiades diàries sigui de sis, que es faran entre les deu del matí i les sis de la tarda. D’aquesta manera, tal com ha assenyalat Garriga, es donarà resposta a la gran demanda que tenen les visites guiades. Actualment, aquestes visites es fan els dissabtes i els diumenges a dos quarts d’onze del matí i a un quart d’un del migdia, si bé el castell està obert de dijous a diumenge.

 

De fet, tal com ha confirmat el president del Patronat, Pere Garriga, la Setmana Santa representa un 10 per cent del total del total anual de visitants al castell. Enguany i tenint en compte la projecció del castell al programa Batalla Monumental de TV3 i  i donat que per Setmana Santa hi hauran quatre dies festius  – i en alguns casos cinc per la celebració de festes locals- visitar el castell de Montsoriu pot ser una molt bona opció a l’hora de programar una sortida.

Per tot això, des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva, tenint molt present l’èxit de l’any anterior i continuant amb la campanya “Montsoriu, la força d’un territori!” que es va iniciar coincidint amb l’emissió del programa del castell de Montsoriu a Batalla Monumental de TV3 s’ha preparat una campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva i fent-ho extensiu a les comarques properes com poden ser Osona, Maresme, Gironès, Garrotxa, Baix Empordà però no oblidant el Vallès Occidental i Oriental, que també representen una percentatge important en el nombre de visites anuals.

La campanya es va iniciar a principis de gener amb l’inici del primer programa i s’ha allargat durant l’emissió dels programes de tota la temporada, inclosa la gran final.

Sens dubte, la primavera és un dels períodes de més afluència de visitants a Montsoriu. Per això, s’espera que el nombre de visitants al castell de Montsoriu i, com no, a la comarca de la Selva sigui molt alt com ha vingut essent durant els primers mesos d’aquest any. Si el bon temps acompanya, tal com han dit Garriga i Balliu, Montsoriu serà un dels destins de proximitat que escolliran els visitants aquesta Setmana Santa.

 

El perfil del visitant que puja a Montsoriu

El perfil del visitant que puja a Montsoriu té un interès per la cultura i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web www.montsoriu.cat. Per tant, tal com ha assenyalat el president del Patronat, Pere Garriga, s’espera que aquesta Setmana Santa siguin molts els visitants que pugin a Montsoriu per veure “in situ” el que és considerat el castell gòtic de Catalunya.

 

 

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.