L'Orquestra Jove de la Selva ha fet un intercanvi amb l'Escola de Música d'Usurbil

L'Orquestra Jove de la Selva ha fet un intercanvi amb l'Escola de Música d'Usurbil, al País Vasc, concretament a la província de Guipúscoa.

El cap de setmana passat, un total de 40 joves de la comarca han estat a Usurbil on, a part de compartir concerts i moments musicals molt especials, han pogut visitar Sant Sebastià i tota la costa de Guipúscoa. Els joves han estat rebuts per l'arreusku, dansa popular basca de benvinguda, i també per l'alcaldessa d'aquesta localitat. Han vinscut d'aprop la Korrika i han conegut una mica més la cultura basca.

La setmana vinent serà el torn per l'escola de música d'Usurbil que es desplaçarà a la comarca de la Selva.Coincidint amb el cap de setmana de Sant Jordi, els joves d'aquesta escola de música gaudiran de la nostra comarca durant uns dies. Durant aquests dies faran dues actuacions una a Santa Coloma i Tl'altre a Tossa de Mar. De ben segur que visitaran alguns, dels molts indrets que hi ha a la Selva, llocs en el marc de la seva estada a la comarca.

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.