Montsoriu, un dels monuments més visitats de Catalunya aquesta Setmana Santa

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, assegura que “s’han aconseguit els millors resultats de Setmana Santa des de l’obertura de Montsoriu al públic, l’any 2011

 

Des del Patronat es valora molt positivament el grau de satisfacció que mostren els visitants un cop realitzada la visita guiada

 

Més de 2.000 persones han visitat el castell de Montsoriu durant la Setmana Santa d’enguany. El castell ha obert cada dia amb de deu del matí a set de la tarda, amb una gran afluència de persones vingudes d’arreu de Catalunya i també de fora que han volgut conèixer el que està considerat el castell gòtic de Catalunya.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha qualificat “d’èxit absolut el nombre de visitants que han pujat a Montsoriu durant la Setmana Santa”. Tan és així, ha continuat Garriga, que per poder donar resposta a les peticions dels visitants s’han doblat les visites guiades durant aquests dies. D’aquesta manera, s’ha pogut satisfer la gran demanda que tenen les visites guiades, de les més ben valorades a monuments d’aquestes característiques.

                                   

Per Sant Jordi, jornada de portes obertes

Aquest pòxim dissabte, 23 d’abril, es celebrarà una jornada de portes obertes amb motiu de la Diada de Sant Jordi, una activitat pensada des del Patronat del Castell de Montsoriu que permet posar a l’abast de la ciutadania la possibilitat de gaudir d’un dels grans monuments del nostre país en el marc d’aquesta festivitat. S’oferiran diferents visites guiades al llarg de tota la jornada.

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.