Laura Banús i Arnau Güell són la nova pubilla i el nou hereu de la Selva

La comarca de la Selva ja té nova pubilla i nou hereu. Aquest diumenge Vidreres ha acollit la proclamació de Laura Banús, de Maçanet, com a nova pubilla comarcal i d'Arnau Güell de Vidreres com a hereu. El fadrí és Pau Bancells, de Maçanet de la Selva, i la dama, Anna Bagó, de Riudarenes.

En l’edició d’enguany, en què el certamen arribava a la seva desena edició totalment consolidat i amb la representació de molts hereus i pubilles de les poblacions selvatanes, la pubilla de Maçanet de la Selva 2021 i l’hereu de Vidreres 2021 s’han proclamat guanyadors d’aquest concurs, que enguany s’ha celebrat a la població de Vidreres, en el marc de la Festa i Fira de les Flors, un esdeveniment que ha omplert de colors i primavera els carrers del municipi.

L'acte ha estat presidit pel president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu; l’alcalde d’aquesta població, Jordi Camps; i el president de Foment de les Tradicions Catalanes, Arnau T. Akhtar i Bertran. També hi ha assistit l'alcaldessa de Maçanet de la Selva, Natàlia Figueras, així com diversos regidors i regidores de la Selva.


La proclamació de l’hereu i la pubilla comarcal s’ha fet pública aquest diumenge 29 de maig en el marc de la Festa i Fira de les Flors i amb el suport de moltes pubilles i hereus vingudes d’arreu de Catalunya que no s’han volgut perdre l’oportunitat de participar en l’acte més important del pubillatge de la comarca de la Selva.

Des de divendres i fins avui Vidreres ha gaudit dels racons florals, la fira d'artesania, les exposicions i activitats diverses com jocs de fusta, concerts, xerrades, racons musicals o tast de vins.

El matí ha començat amb una batucada de Vitraca i una demostració d'art floral a càrrec d'Eduard Maynegre. Posteriorment, s'ha celebrat l'elecció de l'hereu i la pubilla de la comarca de la Selva, i ja a la tarda, la festa s'ha tancat amb un concert. 

 

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.