El castell de Montsoriu romandrà obert pel pont de la Puríssima

Montsoriu romandrà obert de l’1 a l’11 de desembre, de les 10 a les 17 h

 

El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies del pont de la Puríssima, segons han avançat els responsables del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu. Després de l’èxit de visites que el castell ha tingut durant tot aquest any, Patronat i Consell han vist amb molt bons ulls obrir de l’1 a l’11 de desembre ja que, si el temps acompanya, són moltes les persones que escolliran fer una visita a Montsoriu. L’horari serà de les deu del matí a les cinc de la tarda. Si bé la venta d’entrades es farà fins a una hora abans del seu tancament, és a dir, a les quatre de la tarda. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ja ha avançat que durant els dies del pont de la Immaculada – de l’1 a l’11 de desembre- per poder donar resposta a les peticions dels visitants s’incorporaran més visites guiades, si és necessari. En principi, tal com ha avançat, s’espera que la mitjana de visites guiades diàries sigui de tres, que es faran entre les deu del matí i les quatre la tarda. Actualment, aquestes visites es fan els dissabtes i els diumenges a dos quarts d’onze del matí i a un quart d’un del migdia, si bé el castell està obert de dijous a diumenge.

De fet, tal com ha confirmat el president del Patronat, Pere Garriga, les previsions per aquests primers onze dies de desembre -sempre que el temps acompanyi- són molt bones i més tenint en compte que es tracta d’una setmana que moltes persones fan festa.  

Enguany i tenint en compte la projecció del castell al programa Batalla Monumental de TV3 a principis d’any i la campanya de comunicació que es va iniciar, coincidint amb amb aquest programa i que es va allargar durant uns mesos més, visitar el castell de Montsoriu pot ser una molt bona opció a l’hora de programar una sortida.

Per tot això, des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva, tenint molt present l’èxit de l’any anterior i continuant amb la campanya “Montsoriu, la força d’un territori!” que es va iniciar coincidint amb l’emissió del programa del castell de Montsoriu a Batalla Monumental de TV3 s’ha dut a terme una campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva i fent-ho extensiu a les comarques properes com poden ser Osona, Maresme, Gironès, Garrotxa, Baix Empordà, però no oblidant el Vallès Occidental i Oriental, que també representen una percentatge important en el nombre de visites anuals.

La campanya es va iniciar a principis de gener amb l’inici del primer programa i es va allargar durant l’emissió dels programes de tota la temporada, inclosa la gran final. Després de l’èxit que es va aconseguir, des del servei de Comunicació del Consell i del Patronat es va veure amb molt bons ulls allargar una campanya de comunicació que té com a objectiu posicionar Montsoriu el lloc que li pertoca: el castell gòtic de Catalunya.

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.