Trobada de socis del projecte COOP'ART a Sant Hilari Sacalm

El Consell Comarcal de la Selva va participar a la trobada dels socis catalans del projecte COOP’ART, que es va fer el passat 14 de gener a l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm. Aquesta reunió dels socis catalans es fa fer com a acció prèvia al seminari transfronterer del projecte que tindrà lloc els dies 24 i 25 de gener a la Bisbal d'Empordà.
En el transcurs de la sessió de treball es van revisar les actuacions portades a terme durant l'any 2018 per part dels diferents agents de la banda sud dels Pirineus: l'Ajuntament i el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal d'Empordà, l'Associació Obrador Xisqueta, l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de la Selva i Activa Prospect SL.


Així mateix, es va fer un avanç de la programació d'activitats per al 2019, any en què hi ha previst un important nombre d'accions de formació i acompanyament al sector de l'artesania artística.


L'objectiu general del projecte COOP’ART és millorar el potencial artístic (cultural i identitari) i comercial del sector de l'artesanat artístic per desenvolupar el patrimoni cultural i l'atractiu turístic del territori del projecte.
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.