Més d'una trentena de persones assisteixen a la presentació de les formacions per l'artesania artística al Ter Brugent

La presentació es va fer el dijous, dia 29 de maig, a la sala Fontbernat d’Anglès

S’obren les inscripcions a les formacions per artesans-artístics

 

Més d’una trentena de persones van assistir a l’acte de presentació de les formacions per fomentar l’artesania artística a la zona del Ter- Brugent aquest dijous, 29 de maig, a la Sala Fontbernat d’Anglès.

Amb aquest acte es va donar el tret de sortida al programa d'accions adreçades al col·lectiu de l'artesania artística dels municipis del Ter-Brugent (Amer, Anglès, La Cellera de Ter, Sant Julià del Llor i Bonmatí i Susqueda).

El programa està format per quatre càpsules formatives sobre el disseny del producte artesà, els models de negoci, les estratègies i canals de venda i la creació d’experiències turístiques a partir de l’artesania artística. També es realitzaran sessions d’assessoraments i acompanyament personalitzades. Les primeres formacions seran a Anglès, el dia 8 de juny, amb una sessió sobre Disseny de producte artesà; i també a Sant Julià de Llor i Bonmatí, el dia 13 de juny, amb una sessió sobre Estratègies i canals de venda per l’artesania.

Les càpsules formatives continuaran el mes d’octubre, concretament els dies 9 i 16 respectivament, amb dues formacions: Estratègies i canals de venda per a l’artesania i Creació d’experiències turístiques a partir de l’artesania artística.

El  projecte COOP’ART (2018-2020) és una iniciativa que té com a objectiu millorar el potencial del sector de l’artesanat artístic, contribuint en la valorització del patrimoni cultural i l’atractiu turístic del territori. Es tracta d’un projecte transfronterer cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) on participen diferents entitats franceses de Midi Pyrénées i Languedoc Rousillon i de Catalunya .

Aquelles persones que vulguin inscriure’s a les formacions ho poden fer-ho a través d’aquest enllaç: http://www.selvacultura.cat/ca/noticies/1147-obertes-inscripcions-a-les-formacions-per-art.html

 

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.