Sessió per a empresaris a Tordera

El passat divendres 17 de març va tenir lloc, a Tordera, la primera de les sessions per a empresaris interessats en participar al projecte Tourdera. La sessió va tenir lloc a l’antic Hospital de Pobres de Tordera i va servir per presentar el directori de serveis de la web.

En el marc d’un cicle de tres trobades per a empresaris, es va iniciar la tasca de donar a conèixer a les empreses del territori la possibilitat de participar al projecte Tourdera i aparèixer, al directori de serveis de la web, que donarà accés a una fitxa per a cada negoci participant. Aquesta fitxa, a més, també estarà accessible des del plànol de la pàgina web, activant la categoria Serveis o la subcategoria desitjada (Allotjaments, Restauració, etc.).

Durant la sessió, que es va iniciar amb la benvinguda a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica i Turisme de Tordera, Nadia Cantero, es va realitzar una breu introducció inicial per explicar el projecte de la Ruta de la Tordera i el seu esperit de projecte de desenvolupament econòmic, que comença amb la creació d’un itinerari turístic atractiu per part de l’Administració i que acaba amb la implicació de les empreses que es puguin beneficiar dels usuaris de la ruta, a qui puguin oferir servei.

En el darrer tram de la sessió es va presentar el directori de serveis i es varen intercanviar opinions sobre la ruta i la seva projecció.

Aquest cicle de trobades empresarials continuarà amb les sessions programades per al dia 24 de març a la població d’Hostalric i el dia 30 de març a Santa Maria de Palautordera. Tots els que hi estigueu interessats, recordeu que cal inscripció (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) i que la participació al projecte no té cap cost per a les empreses.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.