El Consell Comarcal de la Selva incorpora 53 treballadors majors de 45 anys

Aquest projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu. L’execució del mateix s’allargarà fins el desembre del 2020

 

 

 

El Consell Comarcal de la Selva ha incorporat un total de 53 treballadors en el marc del programa de Treball i Formació. D’aquesta manera, l’ens selvatà posa novament en marxa s’hi incorporen persones que responen a perfils diversos.

Les actuacions que realitzaran suposaran la millora de la seva ocupabilitat durant 6 i 12 mesos en projectes que han presentat els municipis o en el mateix ens. Aquests projectes són d’obra pública i d’interès social o bé en llocs de treball competència directa del Consell Comarcal de la Selva. La direcció, seguiment i supervisió de les persones treballadores va a càrrec del  mateix ens selvatà.

D’aquests 53 nous treballadors, un total de 25 desenvoluparan tasques de jardineria i forestals en diferents municipis de la comarca, 16 desenvoluparan tasques de peó de brigada relacionada amb tasques de construcció, pintura i manteniment d’espais municipal, 4 persones realitzant tasques en matèria de sostenibilitat mediambiental, 2 persones com assessors energètics i 6 persones com agents cívics.

Aquest programa està destinat a persones majors de 45 anys aturades i no perceptores de cap prestació social o persones perceptores de Renda Garantida de Ciutadania. Treball i Formació té com objectiu ajudar a millorar l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’inserció laboral, combina un contracte i formació transversal per l’ocupació que permetrà millorar la formació de les persones contractades.

Aquest projecte està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Programa Operatiu del Fons Social Europeu. L’execució del mateix s’allargarà fins el desembre del 2020.

 

Aposta per la creació d’ocupació a la comarca de la Selva

 

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta de l’ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva, i en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur. En aquest sentit, el màxim responsable de l’ens selvatà ha inicidit en el bon resultat que el programa Treball i Formació ha tingut en els darrers anys ja que en la major part dels casos moltes d’aquestes persones que participen en un programa d’aquestes característiques es reincorporen al món laboral.

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.