El Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament d'Hostalric signen un conveni per millorar l'ocupabilitat

 

L'ens selvatà i Hostalric sumen esforços per millorar l'ocupabilitat al municipi

El Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament d’Hostalric han signat un conveni de col·laboració per habilitar al municipi un punt d’assessorament del Servei Integral d'Ocupació (SIO) de l’ens comarcal que posi en contacte persones en recerca de feina amb empreses que necessiten cobrir vacants. Els Servei Integral d'ocupació (SIO) permetrà aprofundir en les necessitats que tenen les persones d’aquest municipi en busca activa de feina i treballar amb les empreses del territori per definir els perfils i necessitats que tenen.

El nou Servei Integral d’Ocupació ofereix orientació laboral, formació i una borsa de treball a les persones que busquen feina, així com ajuts per la contractació a través de programes subvencionats pel SOC. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

 

El dia 16 de gener es va iniciar aquest nou servei d’orientació laboral

La primera sessió d’orientació laboral a Hostalric es va realitzar el passat 16 de gener. A la trobada hi van prendre part un total de 10 persones que van poder inscriure’s a la borsa de treball del Consell Comarcal de la Selva i seguidament es van fer orientacions individualtizades a les persones que ho van requerir. En aquest sentit, una tècnica de l’ens comarcal es desplaçarà presencialment al municipi per oferir el servei, que s'ha posat en marxa recentment. Per a fer ús del nou servei d’orientació laboral cal sol·licitar cita prèvia trucant o enviant un missatge a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al telèfon 673 038 887.

 

Aposta per la creació d’ocupació a la comarca de la Selva

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta de l’ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva, i en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur. En aquest sentit, el màxim responsable de l’ens selvatà ha incidit en el bon resultat que el Servei Integral d'Ocupació ha tingut en els darrers anys ja que ha permès incorporar al món laboral a moltes persones.


 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.