El Consell de la Selva amplia el nombre d'hores del servei integral d'ocupació a Massanes

Des de l’ens selvatà i el conssitori de Massanes s’ha fet una crida a través de les xarxes perquè les persones que ho necessitin acudeixin el punt d’assessorament del Servei Integral d’Ocupació

 

L'ens selvatà i Massanes sumen esforços per millorar l'ocupabilitat al municipi

 

El Consell Comarcal de la Selva ha ampliat el nombre d’hores del punt d’assessorament del servei integral d’ocupació (SIO) a la població de Massanes. Des de l’ens selvatà i el consistori s’ha fet una crida a través de les xarxes socials perquè les persones que ho necessitin demanin hora per acudir a aquest servei que des de fa temps ofereix la població i que té com a únic objectiu posar en contacte persones en recerca de feina del municipi amb empreses que necessiten cobrir vacants. 

En aquest sentit, aquest servei que ofereix l’ens selvatà permet aprofundir en les necessitats que tenen les persones d’aquest municipi en busca activa de feina i treballar amb les empreses del territori per definir els perfils i necessitats que tenenAixí mateix, ofereix orientació laboral, formació i una borsa de treball a les persones que busquen feina, així com ajuts per la contractació a través de programes subvencionats pel SOC. 

Des d’inicis d’aquest any el nou servei es dona el primer divendres de cada mes durant tot el matí, a diferència de l’any passat que només s’oferia dues hores el mes. En aquest sentit, una tècnica de l’ens comarcal es desplaça presencialment al municipi per oferir el servei. Per a fer ús del nou servei d’orientació laboral cal sol·licitar cita prèvia trucant o enviant un missatge a través de la plataforma de missatgeria WhatsApp al telèfon673 038 887.

 

Aposta per la creació d’ocupació a la comarca de la Selva

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta de l’ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva, i en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur. En aquest sentit, el màxim responsable de l’ens selvatà ha incidit en el bon resultat que el Servei Integral d'Ocupació ha tingut en els darrers anys ja que ha permès incorporar al món laboral a moltes persones.


 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.