El president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, agraeix el treball realitzat per les persones de l'Enfeina't

 

 

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha agraït la tasca que han fet les set persones que han treballat el darrer any a l'ens selvatà, en el marc del programa Enfeina't. En aquest sentit, Balliu ha destacat la bona feina que han fet tots ells durant tot aquest any i els ha encoratjat a continuar formant-se per tal que ben aviat es puguin reincorporar al mercat laboral. Aquest projecte ha facilitat la pràctica laboral i l'adquisició d'experiència de persones en situació d'atur mitjançant la seva contractació laboral. 

En la seva intervenció el president selvatà també ha recordat l’aposta de l’ens per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur.Mitjançant aquestes contractacions, el Consell Comarcal de la Selva va poder posar en marxa projectes comarcals en els àmbits de medi ambient, energies i sostenibilitat, tecnologies de la informació i la comunicació, serveis a la comunitat i serveis de proximitat i atenció a les persones. Les persones es van contractar per una durada de dotze mesos i han tingut una persona tècnica de referència que tenia com a missió assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral. 

 

El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.

 


 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.