El Consell Comarcal de la Selva organitza una ponència sobre "Reptes per a la democratització de les cures des de l'economia solidària i el món local" en el marc del Dia de les Dones

Els tècnics del SIAD del Consell Comarcal de la Selva col·laboraren en els actes que s’organitzen en els diverses municipis de la Selva amb motiu d’aquest Dia de les Dones

 

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, serà l’encarregat de la inauguració de la jornada

Coincidint amb el Dia de la Dona, el Consell Comarcal de la Selva organitza diverses activitats durant la setmana del 2 al 8 de març. Enguany, l’acte central es farà el divendres dia 6 de març a la Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners amb una ponència que porta per títol: “Reptes per a la democratització de les cures des de l’economia solidària i el món local”, a càrrec d’Elba Mansilla, llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, sòcia fundadora de la cooperativa La Ciutat Invisible, on treballa com a investigadora i docent en temàtiques relacionades amb l’economia feminista i l’economia solidària.

La inauguració de la Jornada comptarà amb la presència del president del Consell, Salvador Balliu, i la cloenda serà a càrrec de la consellera d’Igualtat, Anna Belén López. Un cop finalitzi la jornada s’oferirà un aperitiu a les persones assistents.

Paral·lelament i en el marc d’aquest dia, els tècnics del SIAD del Consell col·laboren en els actes que s’organitzen en els municipis selvatans. Així, està previst que participin en actes a Riudellots de la Selva i Vidreres, entre altres.

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.