El Consell Comarcal de la Selva contracta un total de 35 persones en el marc del programa Treball i Formació

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha donat la benvinguda als 35 nous treballadors que s'han incorporat en el marc del programa Treball i Formació. Aquests treballadors, que es van incorporar divendres passat, són persones aturades i inscrites a l'Oficina de Treball del SOC com a demandants d'ocupació, i que són majors de 52 anys, destinataris de la renda garantida de ciutadania o bé aturats de llarga durada. 

Aquests nous treballadors s'han integrat en equips: 9 jardiners, 12 paletes, 8 pintors, 2 SAD i neteja, i 4 auxiliars administratius. D'aquesta manera, tal com ha explicat el mateix president, Salvador Balliu, prestaran serveis d'interès general i social vinculats a la seva especialitat durant dotze mesos a diferents municipis de la comarca. 

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i efectuat d'acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/3879/2021, de 22 de desembre, per la qual s'obre la convocatòria anticipada per a l'any 2022, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG52, PRGC i PANP (SOC – TRFO EELL REACT) (ref. BDNS 603468) i l'Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC - Treball i Formació).

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.