Lloret de Mar acull la segona sessió formativa dedicada a la creació i comercialització de producte turístic del projecte HibriturSelva

Aquestes jornades de treball estan dirigides a empresaris turístics i agents interessats en la creació de producte

La darrera sessió formativa, que es farà a Sant Hilari, parlarà de les estratègies de comercialització

La població de Lloret de Mar va acollir el dilluns 16 de juny la segona jornada formativa dedicada a la creació i comercialització de producte turístic del projecte HibriturSelva, del Consell Comarcal de la Selva. La trobada va comptar amb una cinquantena de participants, entre empresaris i representants municipals. En la jornada es varen exposar dues temàtiques: les tendències de mercat i els mercats potencials del territori. La part pràctica va consistir en el treball sobre el procés d’identificació i segmentació de mercat a través de casos reals aportats pels mateixos participants al curs.

El vicepresident del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Orobitg, va explicar: “L’objectiu és arribar a crear productes turístics que siguin propis i diferenciats i que, sobretot, beneficiïn el conjunt de la comarca.” Per la seva banda, el tècnic del projecte HibriturSelva, Marc Corominas, va explicar: “Els assistents van fer contactes entre ells i, el més important, van copsar la importància de saber separar molt bé els diferents tipus de públic a l’hora de dirigir el producte turístic que ofereix l’empresariat.”

La sessió de Lloret de Mar era la segona d’aquest mes de juny. La tercera i última jornada del mes de juny es farà a Sant Hilari, dijous 26, i es parlarà d’estratègies de comercialització. La sessió servirà per identificar les diferents estratègies i els canals de comercialització existents en el sector turístic, així com per caracteritzar-los per conèixer els pros i els contres de cada opció. En la part pràctica es treballaran casos que aportaran els participants.

Un cop fetes les tres jornades de formació, el projecte HibrituSelva rebrà peticions personalitzades per ajudar els empresaris a encaminar la seva oferta.

Aquelles persones que estiguin interessades a apuntar-se a l’última sessió només cal que facin la inscripció a través dels enllaços que trobaran al web www.hibiturselva.cat. La formació és totalment gratuïta, però les places d’aquesta formació són limitades i per això cal fer la inscripció prèviament.

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.