Es posa en marxa El Centre- Eix de negoci a Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners aposten per l’emprenedoria, la creació i la consolidació d’empreses obrint El Centre - Eix de negoci

 

Aquesta iniciativa del Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, que es posa en marxa aquest desembre, vol promoure la creació i consolidació d’activitats econòmiques, empresarials i professionals i reactivar l’economia local i comarcal

 

 

El Centre –Eix de negoci està situat a l’entrada de la capital de la Selva, en un modern edifici de la carretera de Sils, número 39. Està format per espais comuns, despatxos individuals i espais de treball compartit o cotreball. En total 25 punts de treball, amb despatxos de lloguer individuals, espai de cotreball sala de reunions, aula de formació, zones de descans i cuina office.


L’objectiu és que des d’El Centre es pugui crear ocupació i que sigui el lloc de treball d’emprenedors, persones aturades que busquen una sortida professional, empreses que comencen o bé que ja estan consolidades. Des d’El Centre, els usuaris accediran a una imatge professional, a una reducció de despeses (infraestructures, subministraments, despeses corrents...) i sobretot trobaran la interrelació empresarial i la creació de sinergies ideals per a la generació de noves oportunitats de negoci.


El Centre ofereix serveis de valor afegit per als usuaris i empreses, siguin de la tipologia que siguin, amb l’objectiu que tothom que tingui una idea, un projecte de negoci o un negoci ja constituït, considerat de futur, amb viabilitat tècnica i econòmica, trobin un suport per consolidar-se i optimitzant els seus recursos. Entre aquests recursos, hi haurà l’accés a sessions de tutoria per a emprenedors impartides per diferents professionals de prestigi.


Com a espai obert, es treballarà perquè hi haig molt dinamisme, circulació, elements visuals creatius i perquè sigui un lloc confortable per treballar i per desenvolupar-hi moltes activitats. Des d’El Centre es promou l’ús de serveis comuns per part de les empreses que hi treballen i la domiciliació o utilització puntual dels serveis, per part d’empreses que no hi estiguin ubicades.


Els grups o centres de recerca (universitaris i privats) trobaran a El Centre els espais i els serveis per desenvolupar els seus treballs d’investigació que aportin nous productes o nova tecnologia per aplicar a altres sectors industrials les anomenades empreses lab o I+D.


Igualment, també hi tenen cabuda totes les iniciatives de tasca emprenedora a les escoles de primària, secundària i batxillerat per desenvolupar projectes reals, trobar la primera feina, rebre formació en emprenedoria, participar en intercanvis nacionals o internacionals o participar en programes transversals.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.