Reunió de directors dels centres escolars de la Selva per preparar el nou curs

 

En la sessió, que s’ha portat a terme aquest matí a l’ens comarcal, també s’ha fet una anàlisi del funcionament dels serveis durant el curs 2019/20

 

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una sessió de treball amb els màxims responsables dels centres per fer una anàlisi del curs finalitzat i, alhora, presentar les novetats i les propostes de millores per al pròxim curs 2019/2020.


Després de la valoració de l’actual curs escolar, s’han donat a conèixer algunes de les propostes i novetats per al curs vinent com: el servei de menjador escolar –controls de monitoratge, auditories-, programa de revisió de menús escolars, subvencions a les AMPA’S per a menjadors educatius, convenis de menjador escolar amb les AMPAs, suport a alumnes amb necessitats educatives especials als menjadors, servei de transport escolar –nova adjudicació-, tramitació dels ajuts de menjador i transport –col•lectiu i AIDs.
 

Abans del torn obert de paraules, s’han donat a conèixer altres propostes d’ofertes als centres escolars de la comarca com la de medi ambient i el del castell de Montsoriu, entre altres.

La sessió d’avui també ha servit per donar a conèixer l’equip del servei d’Educació del Consell, que està adscrit al Departament de Serveis a la Ciutadania, que recentment ha incorporat una nova tècnica, la Cristina Sibina després de la jubilació del tècnic Joan Carles Codolà, fa poc més de dues setmanes. L’equip d’Educació del Consell està format per dos tècnics, una administrativa i un cap de departament.

La reunió dels directors dels centres escolars de la Selva ha finalitzat amb un torn obert de paraules, que ha durat aproximadament mitja hora, i que ha permès un intercanvi d’opinions entre els diversos docents de la comarca.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.