El president de l'ens selvatà, Salvador Balliu, i la consellera d'Ensenyament, Mia Ametller, visiten la UEC de Blanes i l'Escola Pompeu Fabra de Lloret de Mar

 

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha visitat la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Blanes aquest dimarts, 3 de març, al migdia. La visita l’ha feta acompanyat per la consellera comarcal d’Ensenyament, Mia Ametller, i els tècnics d’Ensenyament de l’ens selvatà. Balliu ha pogut veure deprimera mà el funcionament  d’aquest centre, que ofereix la possibilitat de seguir l’etapa d’ESO en un grup reduït d’acord amb les corresponentsadaptacions curriculars individualitzades.

L’escolarització a la UEC comporta una escolarització compartida amb el centre docent on els alumnes estiguin matriculats. En el curs actual 2019/2020 hi ha un grup de dotze alumnes, provinent dels centres d’educació secundària de Blanes.

Visita a l’escola Pompeu Fabra de Lloret

Un cop ha finalitzat la visita a la Unitat d’Escolarització Compartida, el president de l’ens selvatà i la consellera d’Ensenyament, Mia Ametller, s’han desplaçat a l’escola Pompeu Fabra de Lloret de Mar per visitar l’activitat subvencionada en horari de menjador escolar per part de l’ens comarcal. En el cas de l’escola Pompeu Fabra,  l’activitat, Connectem, està destinada a buscar eines per les desigualtats socials, culturals i econòmiques. L’Associació de Mares i Pares de l’escola (AMPA) ha rebut per a aquest curs 2019-2020 un total de 5.000 €  per dinamitzar l’espai del menjador.Un cop hagin visitat l’activitat Connectem aniran a dinar a el menjador de l’escola. Aquest menjador, gestionat per l’ens selvatà, té una mitjana de 350 usuaris distribuïts en dos espais i dos torns.


 

Educació

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.