Les pistes de Lloret de Mar acolliran el Campionat de Catalunya d'Atletisme Adaptat aquest diumenge 14 de març

El Campionat de Catalunya d’atletisme Adaptat l’organitza la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, conjuntament amb la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Deficients Visuals i amb el suport de L’Ajuntament de Lloret, Club Atletisme Lloret La Selva i el Consell Comarcal de la Selva

 

La població de Lloret de Mar acollirà el Campionat d'Atletisme de Catalunya Adaptat, aquesta prova està el calendari internacional i el de la Federació Espanyola d'Atletisme. El Campionat de Catalunya és una prova reconeguda per el Comitè Paralímpic Internacional i per tant és un esdeveniment obert a atletes d’arreu del Món.

D’altre banda, cal destacar la singularitat de la competició que te un format inclusiu, on hi participen atletes amb i sense discapacitat, amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport adaptat.

L’atletisme adaptat és una modalitat esportiva on hi participen atletes en tot el ventall de la diversitat funcional (discapacitat física, visual i intel·lectual), s’hi podran veure proves on hi ha adaptació per tal de facilitar l’execució de la prova.

Enguany, la competició comptarà amb un total d’uns 200 atletes d’arreu de Catalunya, dels quals 40 atletes formen part de les Federacions d’esport adaptat. També es comptarà amb la participació local d’atletes de promoció per incidir en el coneixement de l’esport adaptat en l’àmbit escolar.

Cal destacar en els inscrits la presència de Xavi Porres, atleta invident que busca la mínima per participar, dels que serien els seus  5ns  Jocs Paralímpics, en el salt de Llargada. L’acompanyarà a la mateixa prova Martín Parejo amb el mateix objectiu.

En els 5.000 metres es comptarà amb Yassine Oudhadi, sortirà amb l’objectiu d’aconseguir la marca mínima de participació a Tòkio.

Una altre atleta que prendrà part a les proves de fons serà Mª Carmen Paredes, on la seva participació li serveix de preparació a la prova de Marató.

De la resta de participants hi podem trobar diferents atletes internacionals i campions d’Espanya.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.