Reunió de treball entre el Consell Esportiu de la Selva i el Consell Català de l'Esport a Girona

Els tècnics del Consell Esportiu de la Selva s'han reunit amb la representant del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya a Girona, Anna Julià. Dins el marc de reunions que la representant està duent a terme amb els diferents Consells Esportius de la demarcació de Girona aquest dimecres al matí, dia 20 d’octubre, ha visitat la comarca de la Selva.

La reunió ha servit per conèixer de primera mà les singularitats, els projectes i el funcionament del Consell Esportiu de la Selva i per trobar sinèrgies per treballar plegats per a la promoció de l’esport i l’activitat física al territori. Des del Consell Esportiu es valora molt positivament la voluntat de la Representació Territorial de conèixer la realitat de les entitats i de sumar esforços i coneixements per millorar la promoció de l’esport i l’activitat física al territori.

 

Torna el Circuit Gironí de Cros: 30è Premi Consell Comarcal de la Selva i 17è Trofeu Diputació de Girona

 

Després de la reunió, la representant territorial i els tècnics del Consell Esportiu han volgut recordar que el pròxim cap de setmana serà important per a l’esport gironí i és que tal com han destacat torna el Circuit Gironí de Cros amb la primera prova que tindrà lloc a Olot,  el 24 d'octubre. La resta de les proves que formen part del calendari del circuit de la temporada 2021/22 són: Calonge i Sant Antoni, el 31 d’octubre; Santa Coloma de Farners, el 7 de novembre; Girona, el 14 de novembre; Sant Hilari Sacalm, el 21 de novembre; Vidreres, el 12 de desembre – Cloenda del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva-; Banyoles, el 19 de desembre i la darrera es realitzarà a Caldes de Malavella el 23 de gener, que se celebrarà el Campionat Gironí de Cros.

 

El Circuit  -organitzat pel Consell Esportiu de la Selva amb la col·laboració de la resta de Consells Esportius, la Diputació, la Generalitat i la Federació Catalana d’Atletisme- torna després que l’any passat no és pogués celebrar per la COVID-19. El passat 8 d’octubre es va fer l’acte oficial de presentació d’aquest esdeveniment esportiu que any rere any congrega atletes vinguts d’arreu de Catalunya.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.