Boubacar Sabaly del CA Lloret de la Selva i Esther Guerrero del New Balance guanyen el Cros de Santa Coloma de Farners

Més de 700 participants van poder gaudir de les diferents curses d’una esplèndida jornada de cros, en el circuit dels Saioners

La segona jornada del Circuit Gironí de Cros es va disputar diumenge 7 de novembre a Santa Coloma de Farners en la 47a edició de la prova selvatana, la degana de les jornades de comarques gironines.

A la cursa absoluta masculina es va imposar l’atleta selvatà Boubacar Sabaly del CA Lloret - la Selva, que va dominar la cursa des del primer moment, en segona posició va arribar l’atleta del JAB Berga, Genaro Pizarro i completant el pòdium el també selvatà Jonathan Romeo del CE Penedés.

En fèmines va ser l’Esther Guerrero del New Balance Team qui va dominar de principi a fi la prova colomenca. En segon lloc va arribar Marina Guerrero del CA Manresa i per darrera d’elles Alba Batlle del GEIEG.

La cursa de veterans va ser molt intensa i es va acabar imposant a la darrera volta José Luis Blanco del CA La Sansi, per davant dels atletes del CA Lloret, Joan Bernat i Ignasi Gironès.

La propera setmana el Circuit Gironí de Cros es desplaça a les Ribes del Ter per disputar el 23è Cros de la Ciutat de Girona, puntuable per al GP Català de Cros.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.